Перші зображення нового покоління великого кросовера Kia Telluride

Час читання: 2 хв.
0
Перші зображення нового покоління великого кросовера Kia Telluride

У 2019 році компанія Kia випустила новий трирядний кросовер для США, який отримав назву Telluride. Ця п’ятиметрова модель навіть з’явилася на російському ринку через паралельний імпорт, а після запланованого рестайлінгу в 2022 році готується до переходу на нове покоління.

Художники з студії «NYMammoth» вирішили уявити, яким може бути дизайн цього кросовера у другому поколінні, спираючись на шпигунські знімки, зроблені корейськими папарацці. На рендерах видно, що автомобіль чекають значні зміни у зовнішності.

Новий Telluride матиме більш агресивний стиль з безліччю гострих граней і буде схожий на свого родича Hyundai Palisade, який також планує зміну генерації в найближчі півроку.

Передня частина нового Telluride буде оформлена у стилі сучасних моделей Kia, з складною світлотехнікою, світлодіодними ДХО у формі букв “C”, прямокутними радіаторними ґратами і оновленим бампером з вдосконаленими повітроводами.

Зміни також торкнуться боковин і задньої частини, проте дизайнери поки не розкрили, як виглядатиме корма автомобіля.

Що стосується технічних нововведень, то частина двигунів буде запозичена у нового Palisade, який, за прогнозами, отримає новий 2,5-літровий турбобензиновий агрегат і гібрид на його основі потужністю близько 300 кінських сил.

Очікується, що нове покоління Kia Telluride з’явиться протягом найближчих трьох років.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!