Всі прем’єри Паризького автосалону 2018

0
958

Сьогодні відкриває двері автосалон в Парижі. Тут імениті автобренди покажуть свої останні напрацювання. Особливо “гаряче” буде у німецьких автовиробників.

Так, “малюк” AUDI A1 переїхавши на платформу MQB-A0 також змінився зовні. І тепер виглядає досить солідно. Очікується, що і до без того широкого спектру силових агрегатів даної моделі, примкне ще й мотор на 250 к.с.

В AUDI Q3 вгадується сучасний “фірмовий” стиль лінійки. І якщо з дизельних агрегатів залишився тільки один, то в бензинової групі налічується вже три.

Модель AUDI SQ2 вельми популярна на європейському автомобільному ринку. Для більшого підігріву інтересу автовиробник вирішив випустити “заряджену” версію, наділивши її мотором на 300 к.с.

За моделлю AUDI TT особливих змін не очікується. Автовиробник додав трохи потужності і злегка попрацював над зовнішністю.

Особливо цікавою моделлю для росіян може стати AUDI Q8. Адже в Росії продажу цієї машини стартують в той же час, що і в Європі.

Вишенькою на торті стане модель AUDI E-TRON. На тлі неабиякої боротьби за ринок електромобілів, дана модель не покаже рекордних даних. Але за те має впевнені середні показники.

Також очікуються цікаві пропозиції по моделям: BMW 3-SERIES, BMW Z4, BMW 8-SERIES, BMW I3, CITROEN C5 AIRCROSS PHEV, TOYOTA RAV4.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!