Новий гібридний Geely Galaxy Starship 7 розкритий на патентних фото

Час читання: < 1 хв.
0

13 вересня Міністерство промисловості та інформаційних технологій оприлюднило деклараційну карту нового автомобіля Geely Galaxy Starship 7 2025. Цей середньорозмірний кросовер оснащений підключеною гібридною системою. Його офіційна прем’єра, ймовірно, відбудеться найближчим часом, оскільки вже є патентні знімки та документи з детальними характеристиками в базі Мінпрому.

Що стосується дизайну, Geely Galaxy Starship 7 має традиційну форму, але завдяки наскрізній світловій смузі виглядає впізнаваним. Динамічна лінія талії та підняті лінії брів на колесах спереду і ззаду надають автомобілю спортивного вигляду. Пряма лінія даху забезпечує комфортне простір для голови на задньому ряду. Задня частина оснащена стильними ліхтарями, що підкреслюють загальний дизайн.

Новий гібридний Geely Galaxy Starship 7 розкритий на патентних фото

Реклама

Starship 7 може бути укомплектований різними зовнішніми елементами, такими як оздоблювальні планки для вікон, багажні полиці, дверні ручки, зовнішні дзеркала, чорні глянцеві диски та декоративні панелі під дверима. Розміри кузова становлять 4740 мм в довжину, 1905 мм в ширину і 1685 мм у висоту, з колісною базою 2755 мм. Автомобіль оснащений колесами діаметром 18 або 19 дюймів.

Geely Galaxy Starship 7 має кузов з кутом заїзду 18 градусів і кутом з’їзду 20 градусів. Гібридна система, що підключається, включає 1,5-літровий двигун з потужністю 111 кінських сил. Загальна продуктивність системи наразі не розкрита, але автомобіль може розігнатися до 180 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!