Головна Авто Компанія Volkswagen готує новий компактний кросовер: перші зображення

Компанія Volkswagen готує новий компактний кросовер: перші зображення

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Volkswagen готує новий компактний кросовер: перші зображення

Volkswagen готується до випуску нового компактного SUV, який стане конкурентом для Fiat Pulse, Renault Kardian і майбутнього кросовера від Chevrolet. Автомобіль був частково представлений на музичному фестивалі Rock In Rio, хоча його дизайн поки що залишається під завісою. Проте деякі деталі передньої частини авто вдалося побачити.

Новий кросовер матиме п’ятилітерну назву і займе позицію в модельному ряді Volkswagen нижче T-Cross і Nivus. Він стане доступнішим варіантом для покупців, які шукають альтернативу дорогим версіям Polo.

Реклама

Офіційна прем’єра цього компактного SUV запланована на 2025 рік. На фестивалі показали частину світлодіодних фар і обриси кузова, який, за попередніми даними, матиме довжину близько 4 метрів. Інтер’єр автомобіля, ймовірно, отримає сучасну мультимедійну систему та цифрову панель приладів, характерні для Volkswagen.

Щодо технічних характеристик, очікується, що модель буде оснащена 1,0-літровим турбованим двигуном, який працюватиме з 5-ступінчастою механічною або 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Електрифікація поки що не планується для цього авто — такі інновації Volkswagen, скоріше за все, залишить для більш дорогих моделей, як Taos або майбутній пікап з 1,5-літровим турбомотором.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.