Потрапив до Книги рекордів Гіннеса: Nissan Qashqai скинули з 65-метрової висоти

Час читання: < 1 хв.
0

Європейський підрозділ Nissan повідомив про унікальне досягнення, яке зафіксували представники Книги рекордів Гіннесса.

Кросовер Nissan Qashqai, з людиною всередині, скинули з висоти 65 метрів, використовуючи потужну тарзанку. Цей трюк увійшов до Книги рекордів як найвищий автомобільний банджі-джампінг.

Для підйому Qashqai на необхідну висоту розробили спеціальну металеву конструкцію з відкидною підлогою, яка спочатку фіксувалася в горизонтальному положенні, а перед стрибком опускалася. Автомобіль піднімали за допомогою будівельного крана, а команду до старту дав “водій” – французький каскадер Лоран Ласко.

Реклама

Зйомки трюку відбулися в Парижі, і цей ролик стане частиною рекламної кампанії Nissan Qashqai, де модель позиціонується як сміливий вибір для тих, хто любить виходити за межі звичайного. Раніше в рамках цієї кампанії Qashqai вже “катався” на скейтборді та брав участь у пейнтбольній грі.

В Європі Nissan Qashqai продається з електрифікованими силовими установками. Базова версія має м’який гібрид на базі 1,3-літрового турбодвигуна потужністю 140 або 158 к.с., а топові модифікації оснащуються 157-сильним ДВС у поєднанні з електромотором потужністю 190 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!