З оновленням кросовер Skoda Kushaq отримає більше технологій

Час читання: 2 хв.
0
З оновленням кросовер Skoda Kushaq отримає більше технологій

Компанія Skoda продовжує розвиватися в кількох ключових напрямках. Автомобілі цього бренду користуються популярністю не лише в Європі, але й у країнах, де більшість західних марок не наважуються продавати свої моделі, таких як Індія. Там лідируючі позиції займають місцеві виробники TATA, Mahindra та Suzuki Maruti. Наразі Skoda готує чергове оновлення для свого кросовера B-сегменту, Skoda Kushaq 2025.

Цей кросовер став першим моделлю Skoda, представленою на індійському ринку, і за своїми характеристиками та оснащенням може конкурувати з Kamiq. Хоча точні деталі оновлень поки що не розкриті, деякі зміни вже можна передбачити. Згідно з шпигунськими фото, які потрапили до ЗМІ, зовнішні зміни будуть незначними. Основні зміни, ймовірно, стосуватимуться бамперів, які зараз приховані під камуфляжем.

Реклама

На знімках видно, що передні фари стали більшими, а решітка радіатора отримала новий стиль. Капот має більш рівну лінію, тоді як задні ліхтарі залишилися майже без змін. Корпус також зазнав деяких змін у дизайні.

Презентація оновленого Skoda Kushaq запланована на літо наступного року. Оновлення включатимуть нові технології, систему допомоги водієві 2-го рівня та камеру кругового огляду на 360 градусів. Мотори також будуть вдосконалені для підвищення ефективності. Подробиці про ці зміни будуть розкриті пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!