Volkswagen готує крос-хетч для суперництва з Renault Sandero

Час читання: < 1 хв.
0

Volkswagen готує новий крос-хетч для конкуренції з Renault Sandero. Бразильські журналісти дізналися, що компанія працює над бюджетним кросовером, який буде простіший за моделі Nivus та T-Cross. Основним суперником новинки стане Renault Kardian, який планується для заміни Sandero Stepway на АвтоВАЗі. Новий крос-хетч, ймовірно, отримає назву Volkswagen 246 і буде вироблятися поряд з бюджетним Polo Track, використовуючи платформу MQB.

У Південній Америці Volkswagen вже випускає недорогі моделі з позашляховими характеристиками. Проте Polo Track, який був представлений раніше, фактично не змінився, навіть у плані кліренсу. Нова модель буде розміром подібна до Skoda Fabia і успадкує від неї архітектуру інтер’єру, але стане більш утилітарною.

Технічні характеристики новинки будуть досить простими: атмосферний 1.0-літровий двигун працюватиме разом з 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Агрегат буде сумісний як з бензином, так і з етанолом, популярним у Бразилії. За попередніми даними, кузов може бути запозичений у Skoda Fabia, але штамповані деталі будуть змінені, а навколо з’явиться чорний пластиковий обвіс.

Реклама

Терміни дебюту Volkswagen 246 ще не оголошені. Хоча прототипи вже потрапляли в об’єктиви бразильських фотошпигунів, вони ще добре замасковані, тому прем’єра, ймовірно, не відбудеться найближчим часом. За межами Південної Америки цей бюджетний крос-хетч, ймовірно, не з’явиться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!