Головна Авто Новий Volvo XC90 надійде у продаж у Європі: ціни та характеристики

Новий Volvo XC90 надійде у продаж у Європі: ціни та характеристики

Час читання: < 1 хв.
0

Volvo оголосила про швидкий запуск продажів оновленого кросовера XC90 в Європі. Модель буде доступна в трьох комплектаціях: Core, Plus та Ultra, починаючи з ціни 8,1 мільйона рублів. Нова версія, представлена як друге покоління, продовжує використовувати перевірену платформу, доповнену сучасними технологіями та вдосконаленим дизайном.

XC90, який є альтернативою повністю електричному EX90, зберігає статус розкішного позашляховика і пропонує розширене оснащення вже в базовій комплектації Core. Вона включає LED-фари, алюмінієві рейлінги на даху, електричне підігрівання дзеркал, цифрову приладову панель і мультимедійну систему з підтримкою Apple CarPlay. Модель Plus додає багатофункціональне спортивне кермо, системи безпеки і допомоги водію, такі як адаптивний круїз-контроль і камера заднього виду.

Реклама

Комплектація Plus також отримує підігрів кермового колеса, просунуту аудіосистему Harman Kardon і шкіряний салон з електричним регулюванням і пам’яттю налаштувань для передніх сидінь. Версія Ultra доповнює авто панорамним дахом, проекційним дисплеєм та додатковими функціями для комфортного перебування задніх пасажирів, такими як вентиляційні отвори і шторки на вікнах.

Лінійка двигунів включає гібридні моделі: базову версію з потужністю 250 к.с. та гібрид T8 з потужністю до 455 к.с. Обидва варіанти оснащені восьмиступінчастою автоматичною трансмісією та повним приводом. Гібридний варіант забезпечує можливість їзди на чистій електриці до 71 км за стандартом WLTP.

Оновлений XC90 відрізняється вдалою комбінацією комфорту, потужності та екологічності, пропонуючи покупцям високоякісний продукт з новітніми технологіями в характерному для Volvo елегантному стилі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.