Як виглядатиме найпопулярніший кросовер Kia після рестайлінгу

Час читання: < 1 хв.
0
Як виглядатиме найпопулярніший кросовер Kia після рестайлінгу

До планового оновлення п’ятого покоління кросовера Kia Sportage залишилось небагато часу. Тестові прототипи цієї моделі все частіше потрапляють в об’єктиви автомобільних папараці, що свідчить про наближення дебюту нового варіанту «паркетника».

Дизайнери студії «NYMammoth» вирішили поділитися своїми уявленнями про зовнішність оновленого Sportage. Вони використали знімки прототипів Sportage 2025 та за допомогою комп’ютерних програм зняли з них камуфляж, розкривши екстер’єр нової моделі.

На опублікованих зображеннях видно, що популярний кросовер Kia отримає значні зміни на передній частині кузова. Він буде оснащений новою, більш широкою решіткою радіатора з оновленою формою та дизайном. По обидва боки від неї розташуються сучасні фари з системою освітлення Starmap, в яких інтегровані Г-подібні світлодіодні ДХВ, а їх контур продовжуватимуть хромовані смуги, що простягаються уздовж капота.

Зліва – дорестайлінговий Kia Sportage, праворуч – оновлений варіант кросовера
Реклама

Серед інших змін екстер’єру можна відзначити новий бампер, модернізоване пластикове обважування на дверях, оновлені колісні диски, а також, можливо, нові задні ліхтарі.

Щодо технічної частини, значних змін очікувати не слід. Sportage зберігатиме актуальну лінійку двигунів, яка включає бензинові та дизельні агрегати, а також, можливо, отримає нові варіанти гібридних установок.

Прем’єра нового Sportage відбудеться найближчими місяцями, а його продажі стартують у 2025 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!