Кросовер Renault Rafale отримав новий 300-сильний гібридний двигун

Час читання: < 1 хв.
0
Кросовер Renault Rafale отримав новий 300-сильний гібридний двигун

Нещодавно представлений Renault Rafale 2025 скоро з’явиться в автосалонах Іспанії в новій, потужнішій версії. Модель Renault Rafale E-Tech 4×4 отримала гібридну силову установку потужністю 300 к.с., яка поєднує 1,2-літровий турбований бензиновий двигун і три електромотори (два основних і один додатковий). Максимальна швидкість цього кросовера складає 250 км/год.

Автомобіль доступний у двох версіях: Esprit Alpine і Atelier Alpine. Обидві модифікації оснащені сучасними технологіями, що забезпечують комфортне та безпечне водіння.

Реклама

У базову комплектацію входять кілька подушок безпеки, 20-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні денні ходові вогні, цифрова панель приладів, мультимедійна система з навігатором, двозонний клімат-контроль, бездротова зарядка для смартфонів, система автоматичного гальмування з розпізнаванням пішоходів і велосипедистів, адаптивний круїз-контроль, камера заднього виду та інші функції.

Версія Atelier Alpine додатково включає 21-дюймові легкосплавні диски, фари Matrix LED, аудіосистему Harman Kardon, камеру кругового огляду, обшивку з переробленої алькантари та багато іншого. Вартість Renault Rafale E-Tech 4×4 варіюється від 5,19 до 5,69 мільйонів рублів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!