З’явилися неофіційні зображення нового Subaru Legacy

Час читання: < 1 хв.
0

Цієї весни Subaru оголосила, що в 2025 році припинить виробництво седана Legacy. Причиною стало зниження продажів, яке почалося після виходу сьомого покоління моделі в 2020 році.

Компанія вирішила зосередитися на розвитку популярного сегменту кросоверів та розширенні лінійки електромобілів. Проте така новина не сподобалася багатьом шанувальникам марки. Нещодавно цифровий художник «Theottle» дав надію фанам, презентувавши свій проєкт нового покоління Legacy.

Автор рендерів вважає, що повернення моделі можливе, але її розробкою Subaru, ймовірно, займатися не буде. Замість цього, компанія може об’єднати зусилля з Toyota та використати платформу популярного седана Camry.

Реклама

Subaru та Toyota вже мають досвід співпраці: обидві компанії випускають електричні кросовери Solterra та bZ4x, які є по суті однаковими автомобілями з різними дизайнами.

Дизайнер надав Toyota Camry зовнішній вигляд у стилі Subaru, додавши фірмові риси бренду, зокрема безрамкові двері. Хоча це лише спекулятивний проєкт, на основі платформи Toyota TNGA новий Legacy міг би отримати один із двигунів Camry: 2,5-літровий бензиновий мотор або 2-літровий гібрид (HEV), або навіть власний e-Boxer від Subaru.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!