Ось як може виглядати Mercedes-Benz S-Class майбутнього

Час читання: < 1 хв.
0

До 2030 року Mercedes EQS та S-Class об’єднаються, і доля цих флагманських моделей вже визначена. Генеральний директор Mercedes-Benz, Ола Калленіус, раніше оголосив про плани переведення S-Class на електротягу з використанням нової платформи MB.EA Large.

Дизайнери Motor1 вирішили уявити, як виглядатиме S-Class у повністю електричній версії, і представили рендер майбутнього бізнес-седана. На основі зображення видно, що електричний S-Class може суттєво відрізнятися від моделі EQS.

Незважаючи на те, що Mercedes поки що не розкриває деталі щодо дизайну майбутніх моделей, існує ймовірність, що компанія слідуватиме тенденціям конкурентів, таких як BMW та Audi, які створюють футуристичні електромобілі.

Реклама

Неофіційний рендер показує “батарейний” S-Class з чіткими лініями кузова, імітованою решіткою радіатора з підсвічуванням, новою оптикою з синьою смугою, що простягається по всій ширині автомобіля, а також традиційною емблемою Mercedes на капоті.

Серед цікавих деталей також приховані дверні ручки та камери замість звичайних дзеркал, що покращить аеродинаміку і збільшить дальність ходу електромобіля.

Поки немає офіційних даних про силову установку нового флагмана, але інсайдери припускають, що Mercedes може використати батареї нового покоління, можливо навіть твердотільні.

Достовірна інформація про новий S-Class з’явиться не раніше, ніж через кілька років, тому всі поточні припущення залишаються на рівні домислів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!