Оголошено дату прем’єри Renault Bigster

Час читання: < 1 хв.
0

У 2021 році компанія Dacia представила концепт-кар Bigster — більший та просторий варіант моделі Duster, який мав отримати трирядний салон у “топових” комплектаціях. Проте, незважаючи на те, що минуло вже понад три роки, серійна версія Dacia Bigster все ще не з’явилася. Однак, очікувати на товарну модель, ймовірно, залишилося недовго.

За інформацією голландського видання AutoWeek, прем’єра серійного кросовера Dacia Bigster має відбутися незабаром. Автомобіль планують представити на Паризькому автосалоні 2024, який розпочнеться 15 жовтня. Журналісти вважають, що дебют відбудеться або в цей день, або на день раніше.

Офіційної інформації щодо характеристик нового автомобіля поки немає, за винятком того, що він буде побудований на платформі третього покоління Duster (CMF-B).

Реклама

Дизайнери голландського порталу вже підготували рендери серійного Bigster, які практично не відрізняються від концепту 2021 року. Основні відмінності — це традиційна оптика, звичайні дверні ручки замість прихованих, менш виразна накладка на передньому бампері та м’якші лінії капота.

Очікується, що Dacia Bigster надійде у продаж на початку 2025 року, ставши альтернативою Duster для тих, кому потрібен автомобіль із семимісним салоном.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!