Volkswagen відкликає ID.4 через проблеми з кріпленням подушок безпеки

Час читання: < 1 хв.
0

Volkswagen оголосив про відкликання 837 автомобілів ID.4 через проблему з кріпленням подушок безпеки на пасажирській стороні. Проблема була виявлена у червні 2024 року, коли на виробництві помітили відсутність кріпильної гайки на одному з нових автомобілів. Подальші внутрішні перевірки та тести показали, що кріплення може послаблюватися через вібрації та зовнішні умови, що може загрожувати безпеці.

Відгук стосується автомобілів, виготовлених з вересня 2022 по червень 2024 року. Подушки безпеки постачає компанія Joyson Safety Systems, яка вже мала проблеми з якістю своїх компонентів у минулому.

Volkswagen розпочав процес усунення дефекту 28 червня, і власники отримають повідомлення про необхідність перевірки до 18 жовтня. Дилери перевірять кріплення подушок безпеки та, при необхідності, замінять їх, щоб забезпечити безпеку водіїв та пасажирів.

Реклама

Цей випадок підкреслює важливість детальної перевірки безпеки під час виробництва і демонструє, що навіть високотехнологічні електромобілі можуть мати непередбачені проблеми.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!