Toyota піддалася критиці через низькі результати краш-тестів

Час читання: < 1 хв.
0

Кросовер Toyota Raize, який вже багато років є частиною модельного ряду компанії і представляє альтернативу Daihatsu Rocky, продавали в ринках, що розвиваються, і навіть у Росії через паралельний імпорт. Нещодавно цей автомобіль пройшов краш-тести в Латинській Америці, і результати викликали чимало критики до Toyota.

Згідно з тестуванням, проведеним Latin NCAP, Toyota Raize не продемонстрував належного рівня безпеки. Хоча автомобіль оснащений подушками безпеки, результати краш-тестів виявили серйозні проблеми. Наприклад, захист грудної клітки водія був лише на низькому рівні, а кузов авто показав нестабільність при лобовому ударі на швидкості 64 км/год.

Кросовер отримав 0 балів за бічний удар при імітації зіткнення зі стовпом. В категоріях “Захист дорослих пасажирів”, “Захист дітей” та “Захист пішоходів і вразливих учасників дорожнього руху” автомобіль набрав лише 41%, 72% та 59% відповідно.

Реклама

Після проведення тестів організатори Latin NCAP жорстко розкритикували Toyota за недостатній рівень безпеки автомобілів, які вона пропонує в деяких країнах:

“Той факт, що Toyota продовжує продавати автомобілі з низьким рівнем безпеки в окремих країнах, розчаровує. Ми знаємо, що цей бренд здатен досягти кращих результатів у сфері безпеки транспортних засобів і настійно закликаємо переглянути свою стратегію у цій області”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!