Volkswagen готує новий бюджетний кросовер (фото)

Час читання: 2 хв.
0

Volkswagen продовжує розширювати свою лінійку бюджетних кросоверів на ринках, що розвиваються. Після запуску моделі Nivus компанія планує додати ще один доступний кросовер початкового рівня, який буде вироблятися в Бразилії. Нещодавно стали відомі перші подробиці про цей новий автомобіль.

За інформацією порталу “Autossegredos”, новинка ще не отримала офіційної назви і наразі в документації компанії фігурує як VW 246 Project. Прототипи субкомпактного кросовера вже тестують у внутрішніх районах Сан-Паулу, і на основі цих тестів бразильські дизайнери створили рендери, що демонструють можливий зовнішній вигляд моделі.

Згідно з рендерами, автомобіль має схожий дизайн з іншими моделями VW, розробленими для ринків, що розвиваються, зокрема з Nivus, який займає вищу позицію в ієрархії моделей компанії. Особливості дизайну включають широкий повітрозабірник у нижній частині бампера, фірмові вузькі радіаторні ґрати, чотирикутні фари та виразні штамповки на передніх і задніх крилах, які додають кросоверу більш м’язистого вигляду.

Реклама

Довжина VW 246 Project має становити 4,1 метра, а відстань між осями — 2,5 метра. За інформацією інсайдерів, автомобіль буде оснащений двигуном TSI, який може працювати як на бензині, так і на етанолі. Потужність двигуна складе 116 кінських сил на бензині та 109 кінських сил на етанолі. Цей двигун буде поєднуватися з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач і переднім приводом.

Новий субкомпактний кросовер Volkswagen планують офіційно представити до кінця цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!