Ford готує дві люксові моделі під своїм преміальним брендом

Час читання: < 1 хв.
0

Якщо вам здається, що модельний ряд Lincoln в США виглядає обмеженим, ви не помиляєтесь. Компанія наразі пропонує виключно кросовери, серед яких Corsair, Nautilus, Aviator та флагманський Navigator.

Lincoln усвідомлює цей недолік і нещодавно підтвердив плани розширити асортимент двома новими моделями для американського ринку. Поки що невідомо, чи це будуть абсолютно нові автомобілі, чи оновлені версії існуючих моделей, але Ford сподівається, що ці новинки зміцнять позиції преміального бренду.

За даними AutoNews, продажі Lincoln зросли на 23% за перші сім місяців цього року. Президент компанії Діана Крейг зазначила, що частка Lincoln на ринку збільшилась на один відсоток. Крім того, бренд має всі шанси продати понад 100 000 автомобілів у 2024 році, що стане першим таким результатом з 2020 року.

Реклама

За чутками, компактний кросовер Corsair може завершити свій життєвий цикл у 2025 році, і поки що немає офіційної інформації про його наступника. Можливо, одна з нових моделей стане заміною Corsair або ж це буде новий компактний кросовер, який вироблятиметься в Китаї.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!