Авто

Компанія Mitsubishi вивела на тести оновлений Montero (фото)

Share

Наступає етап зміни покоління для Mitsubishi Montero Sport, який на російському ринку відомий як Pajero. Поточна версія, яка представлена в деяких регіонах, особливо в Південно-Східній Азії, давно потребує оновлення. Третє покоління Montero Sport дебютувало у 2015 році і з тих пір продовжувало бути на ринку завдяки періодичним оновленням, останнє з яких було презентовано кілька місяців тому в Таїланді.

Однак час вимагає змін, і модель, яка давно потребує повної переробки, вже не може залишатися на ринку у своєму поточному вигляді. Розробка нового покоління вже триває, про що свідчать перші шпигунські фотографії. Новий Mitsubishi Montero Sport 2026 набирає обертів, і ці знімки дають важливе уявлення про його зовнішність.

Mitsubishi проводить фінальні літні випробування на півдні Європи, де фотошпигуни зафіксували добре замаскований тестовий прототип, що нагадує тестування, яке проходило з Mitsubishi L200 під час розробки останнього покоління.

Цілком природно, що на основі цих зображень можна провести паралелі з розробкою шостого покоління L200, також відомого як Mitsubishi Triton. Новий Montero Sport матиме значну технічну схожість з L200. Порівнюючи передню частину обох моделей, можна побачити чимало подібностей. Новий Montero Sport буде ґрунтуватися на тій же дизайнерській філософії.

Що стосується технічної частини, великих сюрпризів не очікується. Оскільки новий L200 пропонується з бензиновими та дизельними двигунами (залежно від ринку), можна припустити, що новий Montero Sport також отримає деякі з цих силових агрегатів. У будь-якому випадку, ключовими особливостями залишаться система повного приводу та автоматична коробка передач.

Оскільки розробка ще на початковій стадії, нова модель, відома також як Pajero Sport та Shogun Sport, ймовірно, з’явиться наприкінці 2025 року і надійде у продаж як модель 2026 року. Наразі не планується її комерціалізація в Європі. Наступним значним нововведенням Mitsubishi для європейського ринку стане новий Outlander у форматі гібрида, що підключається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Mitsubishi

Останні записи

Представлено нову Kia K5 2025 (фото)

Сьогодні в Китаї був офіційно представлений седан Kia K5 2025 модельного року, ціна якого коливається…

02.09.2024

Преміальні АЗС не планують підвищувати ціни на пальне незважаючи на акцизи

В Україні преміальні мережі АЗС, ймовірно, не підвищать ціни на паливо через нові акцизи, оскільки…

02.09.2024

З’явилися перші подробиці про нове покоління Toyota RAV4 (2026)

Найпопулярніший кросовер у світі готується до чергового оновлення покоління. Поточна п'ята генерація Toyota RAV4 випускається…

02.09.2024

Новий Mitsubishi Pajero Sport 2026 вперше знятий на камеру

Mitsubishi активно працює над наступним поколінням свого позашляховика Pajero Sport, який у своїй поточній версії…

02.09.2024

Батареї електромобілів за надійністю перевищують ДВЗ

Протягом тривалого часу існувала певна недовіра до електромобілів, зокрема через побоювання щодо тривалості служби їх…

02.09.2024

Відомі західні автомобілі, які сьогодні виробляються у Китаї

Китайський автопром продовжує зміцнювати свої позиції на світовому ринку, поступово витісняючи інші бренди з дилерських…

02.09.2024