З’явилися перші подробиці про нове покоління Toyota RAV4 (2026)

Час читання: < 1 хв.
0
З'явилися перші подробиці про нове покоління Toyota RAV4

Найпопулярніший кросовер у світі готується до чергового оновлення покоління. Поточна п’ята генерація Toyota RAV4 випускається з 2018 року, і тому вже настав час для переходу на нову ітерацію. Хоча до прем’єри новинки залишаються ще приблизно два роки, деякі деталі про майбутню модель вже стали відомі.

Згідно з інформацією японського онлайн-журналу BestCar, RAV4 2026 отримає сучасний фірмовий дизайн Toyota, включаючи передню частину кузова в стилі Hammerhead. Очікується, що новинка буде мати виразні лінії на боковинах і масивні радіаторні грати, а також збільшені габарити. Кросовер отримає нові, ширші крила, які розширять його до приблизно 1,9 метра.

Реклама

Під капотом нової моделі буде використовуватися гібридна технологія, проте точні характеристики поки що тримаються в секреті. Крім цього, покупці матимуть можливість вибрати один з нових рядних 4-циліндрових бензинових двигунів, які наразі розробляються. Це можуть бути 1,5-літровий атмосферний двигун, турбомотор аналогічного об’єму або 2-літровий наддувний агрегат. Чутки також свідчать про те, що шосте покоління RAV4 буде оснащене вдосконаленою системою безпеки та найсучаснішими функціями. Презентація нової моделі Toyota може відбутися вже в першій половині 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!