З’явилися реалістичні зображення нового Nissan Patrol

Час читання: 2 хв.
0
З'явилися реалістичні зображення нового Nissan Patrol

Кілька тижнів тому Nissan розпочав тизерну кампанію нового покоління позашляховика Patrol (серія Y63). Японський автовиробник поступово випускає офіційні зображення, але лише частинами, зберігаючи інтригу до моменту прем’єри.

Однак для тих, хто не хоче чекати, незалежні дизайнери студії «Halooto» створили реалістичні рендери Patrol Y63, що повністю розкривають зовнішній вигляд моделі.

Реклама

Як видно на рендерах, новий Patrol, який стане конкурентом Toyota Land Cruiser, матиме складну двоярусну оптику з С-подібними світлодіодними денними ходовими вогнями, а також V-подібну решітку радіатора зі штриховим візерунком. Автомобіль також вразить високим капотом, лаконічним переднім бампером, прихованими дверними ручками та стандартними порогами.

Задня частина автомобіля теж здивує. Згідно із зображеннями, Patrol отримає нову конструкцію скління, а задні ліхтарі змінять форму та будуть з’єднані тонкою світлодіодною смугою, вбудованою в чорну пластикову накладку.

Завершують образ дві великі декоративні виїмки під вихлопні труби в бампері, хоча справжні труби будуть розташовані під днищем машини.

Чи вдалося незалежним дизайнерам точно відтворити зовнішність нового Nissan Patrol, стане відомо 4 вересня, під час офіційної прем’єри моделі.

Раніше було повідомлено, що під капотом позашляховика буде встановлений 3,5-літровий бензиновий двигун V6 з подвійним турбонаддувом. Цей агрегат, аналогічний до того, що використовується в розкішному Infiniti QX80, забезпечить потужність у 425 кінських сил і 700 Нм крутного моменту, працюючи в парі з 9-швидкісною автоматичною коробкою передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!