Як може виглядати рестайлінговий Kia Sportage (2026)

Час читання: 2 хв.
0
Як може виглядати рестайлінговий Kia Sportage (2026)

Нещодавно в Інтернет потрапили нові шпигунські фотографії оновленого Kia Sportage. Кросовер, який наразі проходить випробування на дорогах Південної Кореї, перебуває під щільним камуфляжем, але готується до офіційної презентації. В рамках підготовки до прем’єри дизайнери з студії Gotcha Cars оприлюднили рендери, на яких видалили маскування з прототипів.

Згідно з рендерами, рестайлінговий Sportage 2026 отримає значні зміни в дизайні передньої частини кузова. Нова головна оптика буде представлена у вигляді вертикальних блоків із Г-подібними світлодіодними ДХО. Решітка радіатора стане ширшою та отримає чорну пластикову накладку під капотом, а бампер змінить свою форму на більш агресивну в порівнянні з попередньою моделлю.

Реклама

Ззаду головні зміни торкнуться ліхтарів, які отримають новий малюнок, а також бампера, де зміняться розташування та форма відбивачів, а також напрямок сріблястої пластикової накладки.

Що стосується боковин, то новий Sportage, ймовірно, буде оснащений ширшими пластиковими накладками на дверях.

Салон оновленого кросовера на рендерах не зображено, але є інформація, що всередині автомобіль може запропонувати розважальну систему з трьома екранами, яка забезпечить інтеграцію навігації, розваг і налаштувань у безшовному та зручному інтерфейсі.

Щодо технічних характеристик, зміни можуть не бути значними, але є можливість, що гама двигунів буде розширена новими економічнішими і продуктивнішими гібридними системами або навіть повноцінним електричним мотором у майбутньому.

Очікується, що прем’єра оновленого Kia Sportage відбудеться на початку 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!