Перше фото електричного Dodge Charger Pursuit

Час читання: < 1 хв.
0
Перше фото електричного Dodge Charger Pursuit

Марка Dodge оприлюднила тизер, на якому зображено новий поліцейський Charger Pursuit останнього покоління. Хоча подробиць про автомобіль наразі немає, зрозуміло, що компанія планує представити електричний варіант «перехоплювача» для правоохоронців. Прототип можуть презентувати наприкінці жовтня на конференції Міжнародної асоціації начальників поліції (IACP) у Бостоні.

На тизері Dodge Charger EV Pursuit зображений у традиційній біло-чорній кольоровій гамі, підсвічений червоно-синіми спалахами спецсигналів та з написом «Захищати та служити» на капоті. Dodge закликає «слідкувати за новинами для отримання додаткової інформації» і зауважує, що ця модель не буде доступна для покупки.

Реклама

Цікавим є те, що на даний момент у новій лінійці маслкарів Dodge розсекречено лише купе Charger, яке не зовсім підходить для поліцейських потреб. Чотиридверні версії очікуються лише наступного року. Імовірно, Charger EV Pursuit має на меті підтримати інтерес відомства до бренду до випуску більш практичних моделей.

Електрокупе було представлене на початку весни, причому в базовій версії воно має 462 кінські сили, а топова модифікація – 680 кінських сил. Запас ходу найбільш потужної версії складає до 510 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!