Названо які автомобільні функції найбільше нервують водіїв

Час читання: < 1 хв.
0
Названо які автомобільні функції найбільше нервують водіїв

Сучасні автомобілі наповнені новітніми технологіями, що повинні полегшувати життя водіїв. Проте деякі з цих функцій можуть не лише не допомагати, а й викликати роздратування. Дослідження компанії JD Power, яке охопило понад 93 тисяч водіїв автомобілів 2023 модельного року, виявило найбільші проблеми з новими технологіями.

Дверні ручки
Незважаючи на постійні вдосконалення, новітні дверні ручки, особливо на електромобілях, часто створюють труднощі. Високотехнологічні рішення виявляються менш зручними, ніж очікувалося.

Реклама

Системи безпеки
Функції допомоги водієві, такі як попередження про виїзд зі смуги, утримання смуги, попередження про зіткнення і автоматичне екстрене гальмування, викликають численні скарги. Водії часто вважають ці системи проблемними і надмірно нав’язливими.

Робота додатків
Автомобільні системи на базі Android теж створюють проблеми. Хоча функції “дзеркалювання” смартфонів, такі як Android Auto і Apple CarPlay, працюють добре, інші аспекти автомобільної операційної системи можуть давати збій.

Заряджання смартфона
Скарги на бездротове заряджання смартфонів в автомобілях зросли. Водії відзначають проблеми з перегрівом телефонів, переривчастою зарядкою і незручним розташуванням зарядного майданчика.

Рейтинг автомобільних брендів за кількістю претензій показує, що найменше проблем виникає у власників марок Dodge, Ram, Alfa Romeo, Buick, Chevrolet, GMC і Porsche. Натомість найбільше скарг надходить від власників моделей Tesla, Volvo, Chrysler, Volkswagen і Audi.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!