З’явилися перші неофіційні зображення міні-версії легендарного Геліка

Час читання: < 1 хв.
0
З'явилися перші неофіційні зображення міні-версії легендарного Геліка

У вересні минулого року Mercedes-Benz оголосив про плани випустити компактну версію позашляховика G-Class, прем’єра якої запланована на 2026 рік. Ця модель, хоч і успадкує багато характерних рис свого великого попередника, буде автомобілем зовсім іншого типу.

Дизайнери Q Cars, використовуючи доступну інформацію, створили перші рендери Міні-Геліка, показавши, що він виглядатиме не менш ефектно, ніж оригінал. Компактний G-Class зберіг квадратні пропорції, отримав розширені крила, бічні підніжки та решітку радіатора в стилі сучасних AMG.

Реклама

На рендерах автомобіль, названий Mercedes-AMG Baby G, представлений у синьому кольорі з чорними колесами і повнорозмірним запасним колесом на задніх дверях. Очікується, що ця модель буде повністю електричною та повнопривідною.

Є припущення, що зменшений G-Wagen конкуруватиме з Ford Bronco і Jeep Wrangler, хоча деякі інсайдери вважають, що він буде меншого розміру. У будь-якому разі, цей автомобіль перевершить за габаритами Suzuki Jimny, який у Mercedes-Benz вважають занадто малим.

Дізнатися точні розміри “міні-Геліка” можна буде незабаром, адже його дорожні тести мають розпочатися вже найближчим часом, оскільки випуск моделі запланований на 2026 рік.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!