Toyota Hilux назвали найнадійнішим пікапам у світі

Час читання: < 1 хв.
0
Toyota Hilux назвали найнадійнішим пікапам у світі

Лінійка пікапів Toyota славиться широким вибором моделей, але лише один з них вважається справжнім еталоном довговічності. Нещодавно американський журнал Motorbiscuit опублікував статтю, в якій висловлює ностальгію за Toyota Hilux, який зник з американського ринку ще в 90-х. Сучасні моделі Toyota, такі як Tacoma і Tundra, не демонструють такої ж надійності, як їх попередник.

Стаття підкреслює відмінні показники Hilux, за даними яких більшість цих пікапів без поломок долає пробіг понад 500-700 тисяч миль (800 тисяч – 1,1 мільйона км), а деякі навіть досягають 1 мільйона миль (1,6 мільйона км). Експерти зазначають, що навіть пікапи, які зазнали значного зношування, здатні проходити 300 тисяч миль (близько 500 тисяч км) і більше.

Реклама

Щоб підкреслити витривалість Hilux, блогери регулярно публікують відео, де намагаються зламати цей автомобіль, але успіхи в цих спробах надзвичайно рідкісні. Наприклад, один Hilux пережив удари об дерево, каміння і навіть занурення в море. Завдяки сталевій рамі та простій конструкції двигуна, Hilux демонструє надзвичайний рівень надійності та довговічності.

Американські експерти завершують свою рецензію твердженням, що нові Hilux зберігають рецепт успіху своїх попередників і оснащені турбодизельними моторами, яких немає у Tacoma і Tundra на ринку США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!