Новий Skoda Superb з’явився в Україні: всі деталі

Час читання: 2 хв.
0
Новий Skoda Superb з’явився в Україні: всі деталі

Skoda розпочала продажі нового покоління ліфтбека Skoda Superb в Україні. Модель доступна в двох комплектаціях з одним варіантом двигуна.

Superb четвертого покоління був офіційно представлений у листопаді 2023 року, а продажі стартували навесні 2024 року. Проте, новинка з’явилася на українському ринку тільки в кінці літа 2024 року.

Реклама

Нова версія Skoda Superb вирізняється збільшеними розмірами в порівнянні з моделлю третього покоління, що забезпечує більше простору в салоні та більший багажник, обсяг якого зріс на 20 літрів. Ця флагманська модель чеського виробника оснащена восьмикутною решіткою радіатора та новими світлодіодними матричними фарами, які вперше з’являються в Superb.

Салон автомобіля оснащений окремим 13-дюймовим сенсорним дисплеєм для інформаційно-розважальної системи. Матеріали оббивки сидінь виготовлені з 100% переробленого поліестеру. Для тих, хто бажає більш розкішного інтер’єру, доступна опція шкіряного салону, виготовленого з перероблених кавових зерен. Серед нововведень – вентильований Phone Box для бездротової швидкої зарядки мобільних пристроїв потужністю 15 Вт.

Комплектація L&K включає всі основні елементи розкоші та комфорту. Вона оснащена 13-дюймовим сенсорним дисплеєм для мультимедійної системи, адаптивним круїз-контролем, кількома подушками безпеки, звуковою системою CANTON з 14 динаміками, пакетом для поганих доріг, мультифункціональною камерою для систем безпеки, центральним підлокітником UMBO BOX, електричним керуванням багажника з функцією віртуальної педалі та іншими перевагами.

 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!