Салон Skoda Elroq із переробленого пластику показали на ескізах

Час читання: 2 хв.
0
Салон Skoda Elroq із переробленого пластику показали на ескізах

Компанія Skoda продовжує поступово розкривати деталі про свій новий компактний електрокросовер Elroq, який займе місце в модельному ряді нижче Enyaq. Виробник оприлюднив кілька ескізів, що демонструють дизайн інтер’єру новинки, а також поділився інформацією про використання екологічних матеріалів в оздобленні. Повноцінна прем’єра Elroq очікується незабаром, оскільки старт продажів запланований на осінь цього року.

На ескізах салону Skoda Elroq зображена бокова частина інтер’єру: можна побачити передню панель з великим окремим тачскрином, центральну консоль, водійське сидіння, центральний підлокітник з боксом та задній диван. Раніше Skoda повідомляла, що цифрова панель приладів у всіх версіях буде п’ятидюймовою, а навіть найпростіший варіант електромобіля отримає 13-дюймовий мультимедійний екран.

Реклама

Особливий акцент Skoda зробила на оздобленні інтер’єру матеріалами, виготовленими з перероблених ресурсів. Наприклад, у варіанті Loft використовуються тканини Recytitan, виготовлені з перероблених пластикових пляшок і старого одягу, для обшивки передньої панелі, дверних карт, сидінь та підлокітників. Версія Lodge отримає тканину Technofil, яка на 75% складається з регенерованого нейлону, отриманого з використаних рибальських сіток і залишків килимів, і на 25% з поліестеру. Ці синтетичні матеріали комбінуються зі штучною шкірою. Skoda також планує запропонувати інтер’єрні варіанти Studio та Suite, але деталі про них поки що не розкриті.

Skoda також розповіла, що Elroq буде доступний з силовими установками потужністю від 170 до 299 к.с., а батареї матимуть ємність 55, 63 та 82 кіловат-години. Максимальний запас ходу становитиме 560 кілометрів на одному заряді.

Після Elroq чеський автовиробник планує випустити ще компактніший електрокросовер Epiq. Концептуальну версію цієї моделі представили у березні, а серійна версія дебютує у 2025 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!