Подробиці про нову Toyota RAV4 витекли перед офіційним анонсом

Час читання: < 1 хв.
0
Подробиці про нову Toyota RAV4 витекли перед офіційним анонсом

Оновлений Toyota RAV4 2024 року буде представлений 2 вересня, і вже відомі деякі деталі про його характеристики. Очікується, що нова версія отримає ряд вдосконалень як в дизайні, так і в якості виготовлення.

Відзначимо, що модель Fengshang Plus отримає новий дизайн решітки радіатора та оновлену захисну пластину переднього бампера. Крім того, будуть модернізовані арки коліс і нижні декоративні смуги на дверях. У задній частині автомобіля зміняться декоративні елементи на дверях багажника, а також захисна пластина заднього бампера.

Реклама

Що стосується інтер’єру, то в салоні оновлять матеріали та кольори оздоблення. Верхня частина дверних карток отримає нові колірні рішення та текстуру з декоративними вставками. Зокрема, на обробці з’явиться декор під дерево, а пластикові елементи навколо кнопок замінять на деталі у стилі «чорного піаніно».

Пластикові елементи навколо важеля перемикання передач будуть замінені на більш якісні матеріали, а верхня частина центрального підлокітника отримає м’яку оббивку. Сидіння, які раніше обшивали натуральною шкірою, тепер будуть використовувати синтетичну шкіру.

Прогнозується, що оновлений RAV4 буде оснащений 2,0-літровим атмосферним двигуном, а також гібридною трансмісією з 2,5-літровим мотором.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!