Названа найнадійніша Toyota за версією автомеханіків

Час читання: < 1 хв.
0
Названа найнадійніша Toyota за версією автомеханіків

Надійність є одним із ключових факторів, на які звертають увагу водії при виборі нового автомобіля. Ніхто не хоче постійно відвідувати майстерню і витрачати кошти на ремонт. Toyota традиційно вважається лідером у сфері надійності, нарівні з преміальним брендом Lexus та іншими азіатськими виробниками. Але яку модель Toyota вважають найбільш надійною? Відповідь на це питання дали автомеханіки.

У США автомайстерня Evans Toyota провела опитування серед своїх співробітників, результати якого опублікували у TikTok.

Першою моделлю, яку назвали механіки, стала Toyota Corolla початку 2000-х років. Восьме покоління цієї моделі (1998-2002 роки) славилося своєю винятковою довговічністю, так само як і наступне покоління, що дебютувало у 2003 році.

Окрім Corolla, у списку найбільш надійних автомобілів виявилися також Toyota Camry, позашляховик 4Runner та пікап Hilux.

За результатами голосування титул найнадійнішого автомобіля Toyota здобула Camry 2006 року, яку механіки вважають здатною без проблем подолати понад 500 тисяч кілометрів.

Цікаво, що окрему відзнаку отримав хетчбек Toyota Prius. За словами деяких механіків, вони стикалися з кількома Prius, які проїхали понад 600 тисяч кілометрів з оригінальними гібридними батареями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!