BMW готує до випуску свій найпотужніший повнопривідний автомобіль

Час читання: < 1 хв.
0
BMW готує до випуску свій найпотужніший повнопривідний автомобіль

BMW готується до випуску нової версії свого популярного купе M2, яка отримає систему повного приводу xDrive, що підвищить потужність і покращить керованість автомобіля. Інформація про M2 xDrive була знайдена на форумі Bimmerpost у технічному посібнику BMW під кодом G87.

Система повного приводу xDrive для M2 розроблена на базі автоматичної роздавальної коробки від американської компанії Magna Powertrain, аналогічної до тієї, що використовується в M4 Competition xDrive. Ця система сконструйована для оптимального розподілу тяги, з акцентом на задній привод.

Реклама

Передбачається, що нова M2 xDrive буде доступна виключно з автоматичною трансмісією, що може означати поступову відмову від моделей із механічною коробкою передач. BMW вже раніше попереджала про перехід на автоматичні трансмісії і радить прихильникам механіки купувати такі моделі, поки вони є в наявності.

Офіційний реліз BMW M2 xDrive очікується не раніше кінця 2026 року, однак вже зараз цей автомобіль викликає значний інтерес, обіцяючи нові стандарти продуктивності та яскраві емоції від водіння.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!