Volkswagen планує випустити швидку, але доступну модель

Час читання: < 1 хв.
0
Volkswagen планує випустити швидку, але доступну модель

На початку минулого року Volkswagen несподівано здивував громадськість, провівши зимові випробування прототипу свого нового електричного компактного автомобіля. Це стало першим явним сигналом про розробку нових моделей CUPRA Raval та Volkswagen ID.2, які потім на деякий час зникли з поля зору, поки не були нещодавно знову помічені. Фотошпигуни зафіксували момент, коли цей прототип на великій швидкості мчав трасою Нюрбургрінг.

Цікавий знімок свідчить, що перед нами не просто нова версія Volkswagen ID.3, а розробка більш компактного електромобіля, про що свідчить його скорочена довжина. Особливо це помітно по укороченому задньому звису, який вимагав модифікації задніх дверей, що тепер виходять за межі стійки. Зображення також показують, що колеса та гальмівна система натякають на майбутній Volkswagen ID.2. Це дозволяє припустити, що перед нами не лише прототип нового шасі ID.2, а й майбутня модель Volkswagen ID.2 GTI.

Реклама

Очікується, що Volkswagen ID.2 GTI отримає електродвигун потужністю понад 200 к.с., встановлений на передній осі. Вже були представлені концептуальні зображення першого електричного GTI, які відображають його агресивний дизайн, притаманний цій легендарній серії. Автомобіль буде обладнаний літій-іонною батареєю ємністю 53 кВт·год, що забезпечить запас ходу понад 400 кілометрів. Випуск моделі планується не раніше 2026 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!