Hyundai Palisade 2025: чергові рендери нового покоління

Час читання: < 1 хв.
0
Hyundai Palisade 2025: чергові рендери нового покоління

До прем’єри нового покоління флагманського кросовера Hyundai Palisade залишилося зовсім небагато часу. Офіційний дебют моделі очікується на початку 2025 року, але завдяки зусиллям незалежних дизайнерів вже відомо, як вона може виглядати без маскування.

Студія KKSSTUDIO, спираючись на фотографії закамуфльованих прототипів Palisade 2025, продемонструвала свої уявлення про новий дизайн автомобіля.

Дизайнери прогнозують, що друга генерація найбільшого трирядного кросовера Hyundai отримає радикально новий кузов. Замість плавних ліній з’явиться більш брутальний профіль, схожий на Land Rover Defender, а передня частина автомобіля буде оформлена зовсім по-іншому, порівняно з першим поколінням.

Palisade матиме широку прямокутну решітку радіатора з осередковим наповненням, а з боків розташуються вертикальні блоки основної оптики та світлодіодні денні ходові вогні.

Нова модель також отримає накладку на передньому бампері, збільшені рейлінги на даху та нові колісні диски.

Технічні характеристики нового Palisade поки що не підтверджені. Є чутки, що автомобіль може відмовитися від поточної моторної гами, замінивши її 2,5-літровим гібридом і 3,5-літровим турбованим V6, який змінить нинішній 3,8-літровий ДВС.

Нова модель надійде у продаж ближче до середини 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!