Компанія Audi продемонструвала особливий A1 (фото)

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Audi продемонструвала особливий A1

Новий Audi A1 Sportback демонструє свіжі зміни в лінійці автомобілів Volkswagen Group. Група переживає трансформації: виробництво Volkswagen Polo переноситься з Іспанії до Південної Африки, а моделі SEAT Ibiza та SEAT Arona готуються до оновлення, щоб краще конкурувати на ринку.

Audi A1 також оновлено — він отримав збільшену потужність і нову ексклюзивну версію Urban Chic, яка відрізняється унікальними сидіннями, спеціальними бамперами та спортивною підвіскою. Візуально автомобіль привертає увагу 17-дюймовими п’ятипроменевими колесами у чорному кольорі, чорним декоративним пакетом та інтер’єром у сріблястому сатиновому виконанні.

Audi A1 Sportback Urban Chic пропонується в трьох ексклюзивних кольорах: Dew Silver Metallic, Arrow Gray Pearl та District Green Metallic. Контрастний дах у кольорі Mythos Black Metallic додає автомобілю стильного міського вигляду.

Комплектація Urban Chic включає підігрів сидінь, асистент дальнього світла, камеру заднього виду, автоматичний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, систему підключення смартфона, інтелектуальний ключ, парктроніки та систему безпеки Pre-Sense Basic.

Ця спеціальна версія доступна виключно в Японії, обмежена серією з 150 одиниць і оснащена 95-сильним бензиновим двигуном із крутним моментом 175 Нм та семиступеневою автоматичною коробкою передач S tronic. Завдяки трициліндровому двигуну потужністю 95 к.с., Audi A1 Sportback є привабливою альтернативою таким моделям, як Lancia Ypsilon, MINI Cooper 2025, Mazda2, Peugeot 208 і Toyota Yaris Hybrid.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!