Найпотужніша новинка Ferrari була помічена під час тестів

Час читання: < 1 хв.
0
Найпотужніша новинка Ferrari була помічена під час тестів

Бути поруч з воротами Ferrari у Маранелло завжди приємно, адже тут проходять не лише нові автомобілі, а й тестові прототипи майбутніх моделей. Один з таких прототипів — новий гіперкар Ferrari — нещодавно потрапив у об’єктиви YouTube-каналу Varryx.

Цей прототип вже має практично завершений вигляд кузова без будь-яких маскувальних деталей. Очікується, що новий Ferrari матиме надзвичайно точну і екстремальну форму, оптимізовану для поліпшення аеродинаміки, можливо, включаючи активні аеродинамічні елементи. Помітне велике заднє крило, яке фігурує на шпигунських фотографіях, ймовірно, буде використовуватися на трековій версії моделі.

Офіційні технічні характеристики поки що не оприлюднені, але прогнозується, що новий гіперкар, наступник LaFerrari, буде обладнаний силовою установкою, що базується на 499P — переможцеві 24 годин Ле-Мана. Можливо, це буде гібридна система з V6 та електромоторами, здатна розвивати потужність до 1300 к.с., що зробить його найпотужнішою моделлю в історії Ferrari.

Як і слід очікувати для таких ексклюзивних моделей з Маранелло, випуск новинки буде строго обмежений — планується виготовити лише 600 екземплярів за ціною близько 3 мільйонів євро кожен. Вже здається, що всі автомобілі були розпродані.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!