Mercedes-Benz назвав дату прем’єри кабріолету Maybach

Час читання: < 1 хв.
0
Mercedes-Benz назвав дату прем'єри кабріолету Maybach

Mercedes-Benz назвав дату прем’єри кабріолету Maybach Прес-служба автовиробника підтвердила, що новинку розсекретять за тиждень – на Конкурсі елегантності в Монтереї. Розкішний кабріолет зроблять на базі Mercedes-AMG SL, тобто основою стане відносно масова модель, а від ідеї створити дводверку з нуля відмовилися. Рівно вісім років тому в Пеббл Біч показали концептуальний Vision Mercedes-Maybach 6, але в серію він не пішов.

Фотошпигуни прототипи Mercedes-Maybach SL неодноразово траплялися, а фірмовий тизер підтверджує: від вихідного версія під розкішним суббрендом зовні відзначиться незначно. Поміняються бампери, грати радіатора, насадки вихлопної системи, фірмовими значками Maybach прикрасять капот, напевно розширять лінійку дисків.

Реклама

Для кабріолету Maybach можуть підготувати оригінальні лівреї, у тому числі з намальованими вручну смугами, хрому побільшає, а в салоні додадуться опції комфорту. Немає сумнівів, що основою послужить восьмициліндровий варіант з повним приводом, але силовий агрегат і трансмісію налаштують для плавності ходу. Ймовірно, 4,0-літровий двигун налаштують на 557 кінських сил та 730 Нм, тобто новинка з очікуваним індексом SL 680 опиниться між SL 63 та SL 55.

Усі подробиці про Mercedes-Maybach SL розкриють 18 серпня. Також у Пеббл-Біч покажуть «трековий» AMG GT3, спецверсію седана Maybach S 680 Edition Nordic Glow та класичні автомобілі Mercedes-Benz. На ринок розкішний кабріолет може вийти до кінця року, остаточно сформувавши лінійку SL .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!