Авто

5 автомобілів, яким віддають перевагу жителі Німеччини

Share

Протягом багатьох років німецькі автомобілі користуються великим попитом серед жителів України. Але що саме вибирають в самій Німеччині? Виявляється, німці мають багато спільного з українцями в своєму виборі, хоча переважно віддають перевагу вітчизняним маркам. Проте ринок автомобілів у Німеччині не обмежується тільки місцевими брендами. Незважаючи на те, що німецькі марки займають високі позиції в рейтингах найпродаваніших автомобілів, популярними залишаються й інші бренди. Серед найпопулярніших марок у Німеччині варто відзначити Volkswagen, Mercedes-Benz і Audi.

Ось кілька найпопулярніших автомобілів на німецькому ринку на сьогоднішній день:

  1. Opel Corsa

Opel Corsa займає п’яте місце серед найпопулярніших автомобілів у Німеччині. Цей автомобіль стабільно входить до верхніх рядків рейтингу вже кілька років. Протягом минулого року у Німеччині було продано 50,1 тисячі таких моделей. Ціна на базову версію Corsa стартує від 18,2 тисячі євро. За ці гроші покупець отримує 1,2-літровий атмосферний бензиновий двигун потужністю 75 к.с., передній привід і 5-ступеневу механічну коробку передач.

  1. Fiat 500

На четвертому місці за популярністю знаходиться Fiat 500, перевірений роками малий автомобіль. За минулий рік у Німеччині було реалізовано понад 52,3 тисячі одиниць цієї моделі. Вартість Fiat 500 на місцевому ринку починається від 16,9 тисячі євро. У базовій комплектації автомобіль оснащений 1-літровим гібридним двигуном потужністю 70 к.с., переднім приводом і механічною трансмісією.

  1. Volkswagen T-Roc

Трійку лідерів за популярністю відкриває Volkswagen T-Roc. Цей стильний кросовер продовжує бути популярним у Німеччині вже не перший рік. Протягом минулого року було продано майже 59 тисяч T-Roc. Ціна стартує від 25,8 тисячі євро, за які покупець отримує 1-літровий бензиновий турбомотор TSI потужністю 110 к.с., передній привід і 6-ступеневу механічну коробку передач.

  1. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan займає друге місце серед найулюбленіших автомобілів у Німеччині. Раніше він був абсолютним лідером на німецькому ринку, але нещодавно його популярність знизилася через підвищення цін. Сьогодні базова версія Tiguan коштує від 32,9 тисячі євро, і протягом минулого року було продано понад 59,1 тисячі одиниць. Базова комплектація включає 1,5-літровий турбомотор потужністю 130 к.с., передній привід і механічну трансмісію.

  1. Volkswagen Golf

Абсолютним лідером продажів на німецькому ринку є Volkswagen Golf, добре відомий і українцям. У минулому році в Німеччині було реалізовано понад 84,2 тисячі Golf. Ціна на модель стартує з 31 тисячі євро. За ці гроші покупець отримує 1,5-літровий двигун потужністю 130 к.с., передній привід і 6-ступеневу механічну коробку передач. Golf постійно користується високим попитом і регулярно входить до трійки найбільш продаваних автомобілів у Німеччині.

Таким чином, попри велике число варіантів на ринку, автомобілі Volkswagen стабільно займають високі позиції за популярністю серед німецьких водіїв, а також демонструють впізнаваність і попит серед автомобілістів по всьому світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Зміни у тарифах і штрафах для водіїв: Які нововведення принесуть нові витрати

Водії зобов’язані завжди мати при собі водійські права, техпаспорт та страховку. Якщо ці документи залишилися…

28.08.2024

Експерти назвали електричний кросовер, який не варто купувати у 2024 році

Бум на електромобілі спонукає багатьох автовиробників електрифікувати моделі з легендарними назвами. Це сталося і з…

28.08.2024

Перше офіційне фото Audi Q5 2026 з’явилося в мережі

Audi опублікувала перший тизер наступного покоління Q5, продемонструвавши його високотехнологічні фари та підтвердивши дату презентації…

28.08.2024

Hyundai та Kia виявилися аутсайдерами за надійністю вживаних автомобілів

За останні десять років автомобілі корейських автовиробників зробили значний крок вперед у якості і здобули…

28.08.2024

Водії в ЄС можуть втратити права через несплату штрафів ТЦК

Останнім часом в Україні зросла увага до питання позбавлення водійських прав за порушення мобілізаційних вимог.…

28.08.2024

Компанія Hyundai оголосила про запуск нового трирядного електричного позашляховика IONIQ 9

На заході CEO Investor Day 2024 компанія Hyundai офіційно підтвердила назву свого нового великого електричного…

28.08.2024