5 автомобілів, яким віддають перевагу жителі Німеччини

Час читання: 2 хв.
0
5 автомобілів, які віддають перевагу жителі Німеччини

Протягом багатьох років німецькі автомобілі користуються великим попитом серед жителів України. Але що саме вибирають в самій Німеччині? Виявляється, німці мають багато спільного з українцями в своєму виборі, хоча переважно віддають перевагу вітчизняним маркам. Проте ринок автомобілів у Німеччині не обмежується тільки місцевими брендами. Незважаючи на те, що німецькі марки займають високі позиції в рейтингах найпродаваніших автомобілів, популярними залишаються й інші бренди. Серед найпопулярніших марок у Німеччині варто відзначити Volkswagen, Mercedes-Benz і Audi.

Ось кілька найпопулярніших автомобілів на німецькому ринку на сьогоднішній день:

  1. Opel Corsa

Реклама

Opel Corsa займає п’яте місце серед найпопулярніших автомобілів у Німеччині. Цей автомобіль стабільно входить до верхніх рядків рейтингу вже кілька років. Протягом минулого року у Німеччині було продано 50,1 тисячі таких моделей. Ціна на базову версію Corsa стартує від 18,2 тисячі євро. За ці гроші покупець отримує 1,2-літровий атмосферний бензиновий двигун потужністю 75 к.с., передній привід і 5-ступеневу механічну коробку передач.

  1. Fiat 500

На четвертому місці за популярністю знаходиться Fiat 500, перевірений роками малий автомобіль. За минулий рік у Німеччині було реалізовано понад 52,3 тисячі одиниць цієї моделі. Вартість Fiat 500 на місцевому ринку починається від 16,9 тисячі євро. У базовій комплектації автомобіль оснащений 1-літровим гібридним двигуном потужністю 70 к.с., переднім приводом і механічною трансмісією.

  1. Volkswagen T-Roc

Трійку лідерів за популярністю відкриває Volkswagen T-Roc. Цей стильний кросовер продовжує бути популярним у Німеччині вже не перший рік. Протягом минулого року було продано майже 59 тисяч T-Roc. Ціна стартує від 25,8 тисячі євро, за які покупець отримує 1-літровий бензиновий турбомотор TSI потужністю 110 к.с., передній привід і 6-ступеневу механічну коробку передач.

  1. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan займає друге місце серед найулюбленіших автомобілів у Німеччині. Раніше він був абсолютним лідером на німецькому ринку, але нещодавно його популярність знизилася через підвищення цін. Сьогодні базова версія Tiguan коштує від 32,9 тисячі євро, і протягом минулого року було продано понад 59,1 тисячі одиниць. Базова комплектація включає 1,5-літровий турбомотор потужністю 130 к.с., передній привід і механічну трансмісію.

  1. Volkswagen Golf

Абсолютним лідером продажів на німецькому ринку є Volkswagen Golf, добре відомий і українцям. У минулому році в Німеччині було реалізовано понад 84,2 тисячі Golf. Ціна на модель стартує з 31 тисячі євро. За ці гроші покупець отримує 1,5-літровий двигун потужністю 130 к.с., передній привід і 6-ступеневу механічну коробку передач. Golf постійно користується високим попитом і регулярно входить до трійки найбільш продаваних автомобілів у Німеччині.

Таким чином, попри велике число варіантів на ринку, автомобілі Volkswagen стабільно займають високі позиції за популярністю серед німецьких водіїв, а також демонструють впізнаваність і попит серед автомобілістів по всьому світу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!