Стало відомо, скільки коштуватиме електричний Dodge Charger

Час читання: 2 хв.
0
Стало відомо, скільки коштуватиме електричний Dodge Charger

Компанія Dodge оголосила ціни на новий електричний Charger Daytona, який готується до виробництва. Базова версія моделі оцінюється від 61 950 доларів США, а старт постачання запланований на четвертий квартал цього року.

Найдоступнішою версією електричного Dodge Charger Daytona стане модифікація R/T, яка оснащена двигуном потужністю 496 к.с. і 548 Нм крутного моменту. Топова версія Charger Daytona Scat Pack буде постачатися з опціональним пакетом Stage 2, який підвищує потужність до 670 к.с. і 850 Нм. Ціна такої моделі стартує з 75 185 доларів.

Реклама

Цей автомобіль здатний розганятися до 60 миль на годину (96 км/год) за 3,3 секунди і проходити дрегову чверть милі за 11,5 секунди, що Dodge вважає рекордним результатом серед серійних масл-карів. Стандартне оснащення включає гальма Brembo, адаптивні амортизатори, спортивні сидіння та відеореєстратор.

Ціни на деякі опціональні пакети також вже відомі. Наприклад, пакет Plus Group коштує 4995 доларів і включає камери кругового огляду, покращене оздоблення салону та 20-дюймові диски замість стандартних 18-дюймових. Пакет Sun&Sound, який пропонує панорамний дах і акустику Alpine, оцінений у 2495 доларів.

Згідно з деякими джерелами, у майбутньому сімейство електричного Charger може поповнитися доступнішими версіями з меншою кількістю обладнання. Також підтверджено, що в першій половині наступного року на ринок вийде чотиридверна версія електромобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!