Названо ТОП-5 найбільш надійних електромобілів

0
1118

Апріорі електромобілі повинні мати менше проблем, ніж автомобілі з звичними нам двигунами внутрішнього згоряння. Однак, багато автолюбителів до сих пір мають упередження щодо електрокарів. Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 найбільш надійних електромобілів.

1. CHEVROLET BOLT EV

За даними Consumer Reports, Chevrolet Bolt EV (див. Фото вгорі) – це найпопулярніша модель Chevrolet. У електричного Bolt рейтинг надійності, згідно з дослідженням Consumer Reports, становить 4/5. Це дуже багато, враховуючи, що дана модель з’явилася відносно недавно. У базовій комплектації Bolt EV варто від 37 495 доларів.

2. TESLA MODEL S

Рейтинг надійності електричного седана Tesla Model S в результаті опитування Consumer Reports дорівнює 4/5. Дуже висока надійність. Причому практично в усіх категоріях. Дивно, що JD Power поки так і не знайшов часу для визначення рейтингу надійності Model S. Цей електромобіль можна купити за 75 700 доларів

3. NISSAN LEAF

Nissan Leaf вже давно є лідером серед електромобілів. Consumer Reports в результаті опитування водіїв оцінив його рейтинг надійності в 4/5. А ось компанія JD Power дала йому середню оцінку 3/5. Consumer Reports високо оцінив цю модель практично у всьому, за винятком системи клімат-контролю. Варто Leaf від 30 885 доларів.

Читайте також:   КрАЗ зібрав нову модель (фото)

4. TESLA MODEL 3

Consumer Reports оцінив новий електричний седан Tesla Model 3 за надійність в 3/5. Але ця новинка поки ще не отримала оцінку JD Power. Купити Model 3 можна за 50 200 доларів.

5. BMW I3

Електричний BMW i3 отримав у Consumer Reports оцінку 3 з 5 можливих, а у JD Power – 3,5 з 5 можливих. Consumer Reports дав середні оцінки цієї моделі по всіх категоріях. У базовій комплектації i3 варто від 45 445 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!