AMG готує новий супер-кросовер: як він може виглядати

Час читання: < 1 хв.
0
AMG готує новий супер-кросовер: як він може виглядати

Сегмент високопродуктивних автомобілів продовжує розширюватися новими електричними моделями, які щороку досягають нових висот, які ще кілька років тому здавались неможливими. Після гіперкарів, черга дійшла до повністю електричних кросоверів, які стали одними з найпопулярніших у цьому сегменті.

AMG не залишилася осторонь цього тренду і готує свій власний супер-кросовер, який буде суперничати з такими високопродуктивними моделями, як BMW XM, Porsche K1 та Lotus Eletre. Незалежні дизайнери вже представили, як може виглядати цей автомобіль.

Реклама

Художники з порталу «Motor1» створили рендери новинки від AMG у вигляді купеподібного позашляховика з обтічними формами та максимально ефективною аеродинамікою. На передній частині автомобіля видно незвичайну оптику у вигляді бумерангів, з’єднаних світлодіодною смугою, а також інтригуючу заглушку радіаторної решітки з вертикальними смугами.

Клиноподібний дизайн передньої частини автомобіля базується на концепті електричного спортивного автомобіля AMG Vision Concept 2022 року, який був розроблений для досягнення оптимального аеродинамічного ефекту.

Згідно з попередніми даними, довжина нового супер-кросовера складе трохи більше 5 метрів, а відстань між осями дорівнюватиме 3 метри. Він буде побудований на власній платформі AMG і буде оснащений комплектом електромоторів з загальною потужністю понад 1000 кінських сил.

Очікується, що поява супер-кросовера AMG відбудеться у 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!