Авто

Kia представила оновлений седан K8: він став сучаснішим та комфортнішим

Share

Kia презентувала оновлену модель K8, що стала першим суттєвим оновленням цієї лінійки з моменту її дебюту в квітні 2021 року. Новий Kia K8 пропонує значні покращення в дизайні та функціоналі, що робить його одним із лідерів серед розкішних седанів. Завдяки удосконаленим системам допомоги водієві (ADAS), новим функціям комфорту та оновленому дизайну, K8 змінює уявлення про те, яким має бути ідеальний автомобіль.

Екстер’єр K8 зазнав значних змін, відображаючи сучасну дизайнерську філософію Kia. Передня частина автомобіля вирізняється ефектною світловою композицією Starmap Signature Lighting, яка виконує роль денних ходових вогнів і надає автомобілю футуристичного вигляду. Ці вогні, у поєднанні з центральною світловою смугою, підкреслюють ширину автомобіля, роблячи його візуально ще більш масивним. Тривимірний дизайн бампера, доповнений довгим горизонтальним хромованим акцентом, посилює відчуття розкоші та стилю, характерного для автомобілів цього класу.

Профіль K8 також зазнав покращень, зокрема було збільшено передній та задній звиси на 10 і 25 мм відповідно. Задня частина була перероблена, щоб надати автомобілю динамічний і завершений вигляд. Хромовані акценти та світловий підпис Starmap гармонійно поєднуються з переднім дизайном, створюючи єдиний розкішний образ.

Інтер’єр K8 поєднує комфорт та елегантність. Використання м’яких матеріалів на панелі приладів і нижній консолі забезпечує підвищений комфорт, а темна дерев’яна текстура зі сріблястим відтінком додає інтер’єру витонченості. Цей дизайнерський елемент, що починається в центрі панелі приладів і плавно переходить до передніх дверей, гармонійно поєднується з геометричним візерунком на ґратах динаміків, створюючи атмосферу високого класу. Динамічне підсвічування з боків панорамного дисплея підкреслює простір та розкіш інтер’єру.

K8 оснащений численними функціями, зокрема системою бездротової зарядки для двох смартфонів, розпізнаванням відбитків пальців і унікальною системою підігріву та стерилізації консолі. Ергономічні сидіння для пасажирів використовують пневматичні елементи для оптимізації комфорту та підтримки, адаптуючись до рухів водія.

Модель K8 пропонує шість варіантів зовнішнього забарвлення, включаючи нові відтінки Ivory Silver і Sunset Beige. Інтер’єр доступний у чотирьох колірних варіантах, таких як Lounge Brown Two-Tone і Deep Sea Navy Two-Tone, що дозволяє клієнтам налаштувати автомобіль на власний смак.

Kia оснастила K8 передовими системами допомоги водієві. Система Preview Electronic Control Suspension використовує дані про дорожнє покриття та навігацію для адаптації підвіски, забезпечуючи більш плавну їзду. Інтегрована з інтелектуальним круїз-контролем «Система контролю рухів тіла на трасі» знижує коливання кузова при зміні швидкості, підвищуючи стабільність на дорозі. Також автомобіль обладнано системою активного шумоподавлення, інтегрованою з аудіосистемою Meridian Premium Sound.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Kia

Останні записи

Новий крос-купе DS здивував відсутністю маскування передньої частини

Французький автовиробник DS готує нову флагманську модель у сегменті кросоверів. На 100% електрична машина розділить…

24.10.2024

Представлено нову версію легендарного універсала Subaru Outback (ФОТО)

Японський бренд представив ще одну версію свого культового універсала. Цією новою версією універсал відзначає своє…

24.10.2024

Розкрито, як боротися з водіями, які затримують колонку на АЗС

Багато власників потрапляють у довгі пробки на автозаправних станціях, які створюються такими самими водіями, як…

24.10.2024

Volkswagen готується до початку продажів електромобіля VW ID.7

Електричний седан від Volkswagen розміром з Passat може прибути до Північної Америки в 2025 році.…

24.10.2024

Названо найголовніші новинки Toyota, які очікуються у 2025 році

Toyota досі тримає у секреті список нових моделей, які можуть побачити світ у 2025 році.…

24.10.2024

Автоінструктор попередив про небезпеку їзди по калюжах: наслідки, які варто знати

Осінь — непроста пора року для водіїв. Мокрі листя, погана видимість і, звичайно ж, калюжі…

24.10.2024