Новий Cadillac XT5 2025 показали на перших знімках

Час читання: < 1 хв.
0
Новий Cadillac XT5 2025 показали на перших знімках

Якщо подивитися на поточну лінійку Cadillac, можна помітити, що багато моделей або абсолютно нові, або суттєво оновлені. Винятками є лише кілька моделей, таких як седан CT4. Іншим помітним винятком є компактний люксовий кросовер XT5, який перебуває на ринку з 2017 модельного року.

Середньорозмірний седан CT5 2025 року був оновлений до нових висот, разом із CT5-V та Blackwing. Модель XT4, ціною $38 000, отримала новий зовнішній вигляд та багато інших оновлень, а великий Escalade 2025 також зазнав значних змін, не переходячи на нове покоління. У модельному ряду з’явилися нові електромобілі, включаючи абсолютно новий Optiq, трирядний кросовер SUV Vistiq 2026 та флагманський Escalade IQ 2025 року.

Реклама

Незважаючи на загальні оновлення модельного ряду, XT5, який виробляється з січня 2016 року та лише трохи оновився у 2020 році, виглядає застарілим. Проте очікування нової генерації XT5 закінчилося, принаймні в Китаї, де нещодавно представили повністю оновлену версію. Новий XT5 тепер відповідає останнім дизайнерським стандартам Cadillac.

Судячи з перших неофіційних фотографій, Cadillac м’яко оновив зовнішній вигляд XT5, щоб він відповідав останнім моделям родини, тоді як інтер’єр зазнав революційних змін. У салоні з’явився масивний цифровий екран за кермом та на верхній частині центральної консолі. Cadillac вдалося уникнути звинувачень у копіюванні BMW або Mercedes, створивши унікальний дизайн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!