Позашляховик Mitsubishi Pajero 2026 отримає нову гібридну силову установку (фото)

Час читання: 2 хв.
0
Позашляховик Mitsubishi Pajero 2026 отримає нову гібридну силову установку

Позашляховик Mitsubishi Pajero знаходиться на шляху до повернення в портфоліо компанії. Чутки про те, що новинка отримає нове покоління найближчими роками, вже давно циркулювали, але офіційно цю інформацію підтвердили лише недавно.

Представник австралійського офісу Mitsubishi Шон Весткотт в інтерв’ю місцевим ЗМІ повідомив, що робота над великим позашляховиком уже розпочалася. Він не вдався в деталі, але дав зрозуміти, що йдеться про дуже цінну модель і видатний продукт.

Реклама

Ймовірно, мова йде про нову генерацію Pajero. Інсайдери повідомляють, що у новому поколінні цей позашляховик матиме сміливий та футуристичний дизайн, схожий на концепт GC PHEV 2013 року.

З іншого боку, є припущення, що дизайнери Mitsubishi можуть звернутися до ретро-стилю, використовуючи елементи дизайну, натхненні першими поколіннями Pajero.

Як платформу, позашляховик повинен отримати модернізовану архітектуру CMF-C/D. Ця платформа підтримує електрифікацію і дозволить оснастити автомобіль гібридною системою потужністю близько 390 кінських сил. Вона буде складатися з 2,4-літрового турбодвигуна і двох електромоторів.

Офіційний дебют Mitsubishi Pajero відбудеться наприкінці 2026 року. У продажу позашляховик з’явиться в 2027 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!