Новий бюджетний кросовер Mitsubishi отримав 5 зірок за безпеку

Час читання: < 1 хв.
0
Новий бюджетний кросовер Mitsubishi отримав 5 зірок за безпеку

У серпні минулого року Mitsubishi презентувала новий бюджетний кросовер XForce, який одразу викликав великий інтерес. Вже в перший місяць прийому замовлень попит на автомобіль був значним, а до жовтня він встановив рекорд за кількістю отриманих заявок.

Нещодавно Mitsubishi XForce пройшов тести ASEAN NCAP, де його перевірили на пасивну та активну безпеку. В результаті автомобіль отримав максимальну оцінку, що є рідкісним досягненням у його класі.

Реклама

Під час фронтального краш-тесту XForce отримав високі бали за захист голови, шиї, стегон та ніг пасажирів. Подібні результати були досягнуті і в тесті на бічний удар, де манекени залишилися без травм. Загальний рейтинг захисту передніх пасажирів становив 87%.

XForce також отримав майже ідеальні бали за безпеку дітей-пасажирів, зокрема за результати тестів на лобовий та бічний удар. Високі оцінки були отримані і за кріплення ISOFIX та простоту встановлення дитячих утримувальних пристроїв.

Новинку похвалили за ефективність гальм, роботу автономної системи екстреного гальмування в міських умовах та на високих швидкостях, технології виявлення «сліпих» зон та захист пішоходів.

Загальний рейтинг, який Mitsubishi XForce отримав у тестах, становив 79,15 балів, що забезпечило йому 5 зірок за безпеку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!