Названий найдорожчий позашляховик в обслуговуванні

Час читання: < 1 хв.
0
Названий найдорожчий позашляховик в обслуговуванні

Всім відомо, що автомобілі Land Rover часто називають одними з найненадійніших у світі, але мало кому відомо, що вони є ще й найдорожчими в обслуговуванні.

Журнал «Consumer Reports» нещодавно випустив своє щорічне опитування, в якому респондентів попросили розповісти про витрати на технічне обслуговування своїх машин, а також витрати на їх ремонт. 

Реклама

Згідно з результатами дослідження, корона найдорожчого в обслуговуванні автомобіля дісталася Land Rover. Зокрема її позашляховику Range Rover. За підрахунками аналітиків, протягом перших п’яти років володіння власник цієї моделі змушений витрачати на ТО 4250 доларів.

Але ще гірша ситуація для тих, хто зважиться продовжувати його експлуатацію цієї машини ще 10 років. На це їм буде потрібно в середньому додатково 15 тисяч доларів. 

Для порівняння, за підрахунками експертів, кросовери та позашляховики Toyota вимагають на обслуговування у перші 5 років використання близько 1 тисячі 125 доларів, а за 10 років, щоб підтримувати їх у хорошому технічному стані, необхідно буде викласти лише 4 тисячі 900 доларів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!