Перші зображення нового покоління Nissan Cube

Час читання: < 1 хв.
0
Перші зображення нового покоління Nissan Cube

Nissan завершив виробництво моделі Cube у 2019 році без планів щодо її спадкоємця. Проте нещодавно в японській пресі почали з’являтися чутки про можливе відродження цього екстравагантного хетчбека. Першим про це написало видання «MAG-X», а тепер інформацією про проект поділилися дизайнери студії «Enhance_Cars».

Цього разу мова йде не про технічні подробиці, а про візуальні аспекти. Художники, використовуючи свою фантазію, підготували перший рендер, що демонструє можливий зовнішній вигляд нового покоління Nissan Cube.

Реклама

У своїй роботі фахівці черпали натхнення з тизерів Nissan, де нещодавно з’явився безіменний автомобіль з характерними L-подібними світлодіодами ззаду.

Художники впевнені, що новий Cube отримає такі ж блоки фар, зокрема попереду. Крім того, машину, ймовірно, чекатиме поява аналогічних за формою обрамлень над головною оптикою, закриті грати радіатора, що натякає на те, що автомобіль буде гібридним або повністю електричним, а також строгий бампер і розсувні задні двері зліва.

Жодних технічних подробиць про автомобіль поки що немає. Терміни появи нового Cube у продажу також залишаються невідомими, але, судячи з анонсів Nissan, машина з’явиться на ринку до 2030 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!