Авто

Перший у світі тюнінгований Lamborghini Revuelto зі збільшеною потужністю не можна купити за готівку

Share

Німецьке тюнінг-ательє DMC представило першу у світі модифіковану версію Lamborghini Revuelto, що пропонує покращення, які підвищують потужність та додають агресивності в дизайн. Хоча Keyvany вже показало цифрові обваження для Revuelto, оновлення від DMC, за повідомленнями, вже знаходиться у виробництві.

Так званий Stage 1 Carbon Package був доведений до досконалості в аеродинамічній трубі після проектування з використанням обчислювальної гідродинаміки (CFD). Комплект сертифікований TÜV на безпеку при зіткненні та доступний у двох стилях.

DMC пропонує два варіанти спойлерів для цього пакета: один зберігає адаптивну функціональність існуючого висувного спойлера, інший – пропонує екстремальний вигляд, натхненний найпотужнішими моделями Lamborghini з центральною підтримкою крила в стилі Aventador SVJ.

Ательє також пропонує покращення для бічних дзеркал, заднього дифузора та бічних спідниць, хоча зображення цих елементів поки не надані. У передній частині стандартне облицювання залишається незмінним, як і колеса, хоча, ймовірно, власники Lamborghini розглянуть можливість встановлення нових дисків.

Стандартний Lamborghini Revuelto оснащений 6,5-літровим атмосферним V12 та трьома електромоторами, які разом забезпечують потужність 1001 к.с. З додаванням програмного забезпечення та легкої вихлопної системи з нержавіючої сталі від Zesad, DMC заявляє про збільшення потужності до трохи більше 1099 к.с.

Хоча це незначне збільшення потужності, DMC планує випустити пакети Stage 2 і Stage 3 для Revuelto, і очікується, що програмне забезпечення буде ще більш просунутим. DMC також пропонує оплату в криптовалюті Bitcoin: задній спойлер коштує 0,2 BTC, повний аерокомплект — вдвічі дорожче, а вихлопна система — 0,12 BTC. Програмне налаштування коштує 0,06 BTC.

На момент написання статті, задній спойлер коштує $12 920, повний комплект кузова — майже $26 000, вихлопна система — $7 750, а налаштування програмного забезпечення — близько $3 870. Загалом це трохи менше за $37 500 — дрібниця для власника Lamborghini.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Lamborghini

Останні записи

BMW, Ford та Honda об’єдналися для запуску спільного проекту

BMW, Ford і Honda об'єднали зусилля для створення спільного підприємства під назвою ChargeScape, метою якого…

21.09.2024

Експерти назвали 10 виробників машин із найнадійнішими двигунами

Надійність — один із ключових факторів при виборі автомобіля, особливо коли йдеться про двигуни. Експерти…

21.09.2024

За кілька років з’явиться електричний конкурент Ford Transit від Kia (фото)

Kia готується увійти на ринок електричних фургонів із випуском своєї першої моделі з нової лінійки…

21.09.2024

Audi RS 7 отримала нову версію: що змінилося

Ательє Mansory представило свою версію Audi RS 7, що отримала значне підвищення потужності двигуна, дозволяючи…

21.09.2024

15 найнадійніших японських кросоверів і позашляховиків

Японські автомобільні бренди відомі своєю якістю, адже їхні транспортні засоби витримують випробування часом. Кросовери та…

21.09.2024

Оновлений Mercedes-Benz EQS отримає унікальну оптику із фірмовими логотипами

Оновлений флагманський електромобіль Mercedes-Benz EQS отримає унікальні світлові елементи під назвою «starlight», що включають фірмову…

21.09.2024