Прототип електричного Kia EV4 2026 року помічено на тестах

Час читання: < 1 хв.
0
Прототип електричного Kia EV4 2026 року помічено на тестах

Седан може нагадувати EV3 і пропонуватиме два акумуляторні блоки, а також електродвигун потужністю 201 к.с. Kia представила концепт EV4 на торішньому автосалоні в Лос-Анджелесі, і тепер ми можемо побачити майбутню серійну версію моделі. Вона має з’явитися у 2025 році і буде доступною по обидва боки Атлантики.

Спійманий під час випробувань у Європі прототип демонструє стильний дизайн Opposites United, прихований під щільним камуфляжем.

Хоча маскування приховує багато деталей, серійна модель дуже схожа на концепт і має знайомі фари. Також видно переглянутий повітрозабірник та датчик для систем допомоги водієві.

Рухаючись далі, ми бачимо стильний кузов, що нагадує концепт та EV6. Проте, їх поєднують товсті стійки і традиційні ручки.

Задня частина сильно замаскована, але зберігає подвійні спойлери, які були присутні на концепті. Модель також має вертикальні задні ліхтарі та незграбне заднє скло. Інші помітні особливості включають пластикове облицювання кузова та відмінні колеса з Z-подібними спицями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!