Авто

Найдешевший пікап США Ford Maverick оновився: що змінилося

Share

Ford поліпшив свій бюджетний пікап Maverick, врахувавши побажання американських споживачів. Представлено Ford Maverick 2025 модельного року, який залишається найз доступнішим пікапом в лінійці американської марки і користується великою популярністю на внутрішньому ринку. За перші шість місяців цього року було продано понад 77 тисяч одиниць Maverick, що на 81,4% більше, ніж за аналогічний період 2023 року. Оновлення моделі може ще більше підвищити інтерес до неї.

Ford прислухався до відгуків клієнтів і врахував їхні побажання. Наприклад, власники Maverick просили покращити буксирувальні можливості пікапа. У новій версії додані дві корисні системи: Pro Trailer Hitch Assist і Pro Trailer Backup Assist. Перша система використовує камеру і паркувальні датчики для полегшення з’єднання з причепом, а друга допомагає в маневруванні під час руху заднім ходом.

Зовнішній вигляд автомобіля також зазнав оновлень. Пікап отримав нові деталі передньої оптики та бампера. Комплектації тепер відрізняються не лише опціями, але і оформленням решітки радіатора, що надає кожній версії свій унікальний стиль. Для середньої комплектації тепер доступні 19-дюймові колісні диски.

 

В інтер’єрі також є нововведення: мультимедійний екран збільшено з 8 до 13,2 дюйма. Багато функцій тепер доступні через меню мультимедіа, що дозволило зменшити кількість фізичних кнопок. Додано бездротову підтримку Apple CarPlay та Android Auto.

У 2025 модельному році Maverick отримав опціональний повний привід для базової гібридної модифікації. Гібридна установка включає 2,5-літровий атмосферний бензиновий двигун із циклом Аткінсона, електродвигун, варіатор і батарею. Загальна потужність становить 194 кінські сили та 210 Нм крутного моменту. У передньопривідного Maverick – напівзалежна підвіска з поперечною торсійною балкою, у повнопривідного – багатоважільна підвіска.

Альтернативний варіант оснащений 2,0-літровим турбомотором EcoBoost, потужність якого становить 241 к.с. і 373 Нм крутного моменту, а також восьмиступеневою автоматичною трансмісією. У цьому випадку привід доступний тільки у вигляді повного.

Ford Maverick, який випускається в США з 2021 року, виробляють на заводі Ford у Мексиці. Оновлена версія моделі надійде у продаж ближче до кінця поточного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Ford

Останні записи

Як правильно мити двигун: експерт назвав десять головних порад

Під час миття двигуна автомобіля важливо дотримуватись обережності та кількох основних правил, оскільки неправильні дії…

23.09.2024

Нові вікові правила для водіїв в Україні: кого можуть позбавити прав

В Україні планують запровадити нові вікові обмеження для водіїв. Відповідний законопроєкт №8082 вже подано до…

23.09.2024

Volkswagen припиняє випуск Polo і замінює його двома новими кросоверами

Volkswagen оголосив про завершення виробництва легендарного Polo в Європі. За 40 років на заводі в…

23.09.2024

Peugeot завершує епоху седанів: 508 переходить на гібриди

Peugeot 508, який довгий час вважався символом стилю та інновацій серед європейських седанів, стикається зі…

23.09.2024

Топ-5 люксових машин, які можна придбати за вигідною ціною

Автомобілі класу люкс часто асоціюються з великими витратами, що робить їх недоступними для багатьох. Проте…

23.09.2024

У мережі опублікували знімки салону нового NIO Firefly

В мережі з'явилися перші шпигунські фотографії інтер'єру нового електромобіля під кодовою назвою "Світлячок" (Firefly), який…

23.09.2024