Kia анонсувала рестайлінг K8 через три роки після дебюту

Час читання: < 1 хв.
0
Kia анонсувала рестайлінг K8 через три роки після дебюту

Автовиробник Kia, відомий своїми сімейними кросоверами та бюджетними автомобілями, планує оновлення для свого представницького седана K8. Нещодавно компанія показала тизер нового дизайну, що готується до рестайлінгу.

Сучасний K8 має елегантний вигляд з великими решітками радіатора, вузькими фарами та плавними лініями. У новій версії передня частина буде виконана у стилі EV9, що є частиною дизайнерської концепції «Opposites United», яку вже застосували до моделей Sorento та Carnival.

Оновлений дизайн передньої частини, зокрема світлова панель Starmap Signature Lighting, додасть автомобілю розкішного вигляду і допоможе йому конкурувати в сегменті преміум-автомобілів у Південній Кореї.

На задній частині K8 збережуться старі ліхтарі, які використовуються з 2021 року, але очікуються оновлення у дизайні коліс, оздобленні та інтер’єрі.

Седан буде конкурувати з моделями від BMW і Mercedes, а також з Hyundai Grandeur/Azera. З моменту запуску в Південній Кореї було реалізовано 130 000 примірників K8.

Модель K8 доступна тільки з переднім приводом і пропонує вибір з чотирьох двигунів: 2,5-літровий чотирициліндровий, 1,6-літровий турбований гібрид, 3,5-літровий V6 та 3,5-літровий V6 на зрідженому нафтовому газі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!